Hoppa till innehåll

Özz medverkar i ”Ring så spelar vi” på Sveriges Radio P4

  • av

Özz Nûjen hade nyligen sin roast på Rival i Stockholm i samband med sin sanrt stundande 40-årsdag. Stora komiker som Måns Möller, Babben Larsson, Petra Mede, Soran Islmail, Henrik Schyffert var några av de som roastade Özz i lördagskväll. Özz rapporterar via Twitter att han överlevt roasten och att han är djup tacksam till de som gjorde kväll så minnesvärd som den var.

 

Özz ska som bekant senare i höst tillsammans med Måns Möller starta showen ”Sveriges Historia – den nakna sanningen” som startar i huvudstaden på Rival och kommer sedan visas över Sverige. Detta är något vi väntar enormt mycket efter. Men vi behöver inte vänta ända till November för att få höra vår kära Özz igen. Han har nämnligen i dagarna fått ett av de största jobben i Sverige i sommar! Han har nämnligen temporärt fått jobbet som programledare för ”Ring så spelar vi” i Sverige Radio P4 som sänds på lördagsmorgnar. Ring så spelar vi är ett av Sveriges mest spelade radioprogram och att Özz Nûjen tar över som vikarerande för programmet har redan fått enormt stor uppskattning över sociala medier i Sverige och Özz säger till Sveriges Radio att han känner sig enormt hedrar för att få ta platsen som vikarerande för detta klassiska radioprogram.

 

Vi lyckar Özz all lycka och kommer såklart vara bänkade lördagsmorgnar från och med den 6e juni då hans första program har premiär. När nästa stora nyhet om Özz kommer så kan du vara säker på att vi skriver om den då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *