Hoppa till innehåll

Özz och Måns hos TV4

  • av

Özz-skidor

Photo cred: TV4

 

Nyligen så gästade Özz och Måns Möller TV4 morgonsändning där de pratade om den kommande föreställningen Sveriges Historia – Den nakna sanningen.

 

Duon går in på mer vad det är vad de verkligen få ut av sin föreställning som i princip redan sålt slut på alla biljetter. Tanken är att de kommer att kolla på Sveriges historia från två olika perspektiv. De kollar från vikingatiden fram till idag och det ska bli den roligaste historialektionen i svensk historia. Oftast så brukar ju faktiskt historialektionerna på högstadiet och gymnasiet inte vara någon höjdare, men nu ska dessa två timmar som showen landar på, springa förbi med magont på grund av skratt i slutet.

 

Måns kom även med en härlig överraskning till Özz i slutet av programmet, nämligen att han har anmält Özz till att åka halvvasan i vinter. Så nu kommer vi ha en rolig höst framför oss när vi ska se Özz ladda upp och träna inför halvvasan. Enligt Özz själv så har han inte åkt skidor sedan lumpen då han fick en stav i låret, så det bli minst sagt en utmaning som kommer att bjuda på många skratt!

Vi önskar Özz lycka till med det nya målet, och hoppas att han kommer in på en bra tid!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *