Hoppa till innehåll

Özz Nujen i blåsväder!

  • av

Özz Nujen har fullt upp nu med turnén över Sveriges Historia. Trots detta så lyckas Özz alltid göra sin röst hörd. Detta är inte alltid det bästa då det finns personer som verkligen gör allt för att Özz inte ska få yttra sin åsikt. Nyligen så var Özz och hälsade på hos P4 under deras program ”Ring så spelar vi”. Özz fick där prata lite om turnén och hade en trevlig tid. Özz sade sedan ”Puss och Kram” i slutet av programmet. Det var tydligen upprörande för en P4 lyssnare som har uppfattningen att detta var helt fel ordval. Lyssnaren anmälde då Özz till granskningsnämnden. Producenten Marianne Greip har tagit fram en del av anmälan och den lyder såhär ”I programmet tjatas det om puss och kram jämt och ständigt. Vilket är mycket irriterande. Det säger man till sina närstående”.

Özz trodde från början att det var något slags skämt. När han sedan fick reda på att det verkligen var en riktig anmälan så gjorde han det som komiker gör bäst. Özz publicerade ett inlägg på Instagram där han pratade om denna incident. Özz säger att det är helt otroligt att detta kan ha hänt och tycker såklart att det är löjligt. I inlägget så förklarar han vad som hänt, säger något skämt om det (naturligtvis) och avslutar sedan inlägget med ”Puss och kram”. Inlägget har fått stor uppmärksamhet och alla följare till Özz kommenterade inlägget med ”puss och kram”.

Özz är säker att denna anmälan inte kommer att leda någonstans men han tycker ändå att det är riktigt löjligt. ”Mycket ska man höra innan öronen trillar av” skriver han även i inlägget. Det finns många spekulationer om denna anmälan. Vissa menar att detta är en anmälan från en rasistisk person och andra att det är Özz politiska åsikter som skapat detta. Eller så är det så simpelt att en lyssnare på P4 helt enkelt blev less på att höra ”puss och kram” och drog igång anmälan.

Se inlägget här:

http://www.instagram.com/p/BKa4n4qjacn/?taken-by=ozznujen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *