Hoppa till innehåll

Omogna killar kommer till stan…

  • av

Humorshow med Özz Nûjen

Özz Nûjen är tillbaka – och han är roligare än någonsin! I Omogna killar – kommer till stan samarbetar Nûjen återigen med Patrik Larsson och Måns Möller. De tillhör toppen av komikereliten och har sedan tidigare haft en hel del publiksuccéer.

Komikern och skådespelaren Patrik Larsson har vi bland annat kunnat se som det galna danska mediet från Karsten Torebjer – Psychic medium. Serien sändes på både SVT och TV4 och blev en tittarsucce. Showen avslutades med över femtio spelade live-föreställningar.

Måns Möller känner vi igen som en av Sveriges bästa improvisatörer. Mest känd är han nog som programledare för Cirkus Möller och Extra Extra men han har också vunnit pris som årets manliga komiker.

Özz Nûjen är ståuppkomikern, manusförfattaren, programledaren och skådespelaren som tagit det svenska folket med storm. Efter föreställningarna Dålig Stämning och Statsministern Özz Nûjen kan han titulera sig som en av Sveriges bästa komiker.

I Omogna killar – kommer till stan har vännerna Özz Nûjen, Patrik Larsson och Måns Möller slagit samman sina roliga huvuden och skrivit manus tillsammans. Vi kan bara ana att den aktuella humorshowen kommer att bjuda på samma framgång underhållning sedan tidigare.

”Det kommer att bjudas på humor i högsta klass med deras roligaste standup varvat med skrattframkallande och tramsiga sketcher. Tillsammans på scen är dessa tre komiker en oslagbar kombination som bjuder på underhållning där publiken står i centrum.”

Så skriver Damar Produktion i ett nyhetsbrev på My News Desk. Arrangören har lång erfarenhet av att producera stora evenemang och har jobbat tillsammans med några av Sveriges bästa artister.

Missa inte årets roligaste skrattfest! Se när ”Omogna killar kommer till stan” kommer till din stad och boka dina biljetter på ticketmaster redan nu.

Turnéplan:

8/5: Stockholm Intiman
9/5: Örebro Konserthus
10/5: Göteborg Lisebergsteatern
11/5: Malmö Slagthuset
12/5: Linköping Forumteatern
13/5: Norrköping Arbis Bar & Salonger
10/11: Gävle Teater
11/11: Karlstad Scala Teatern
12/11: Lund Stadsteatern
13/11: Växjö Konserthus
17/11: Halmstad Teater
18/11: Göteborg Konserthus
25/11: Uppsala Stadsteater

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *