Hoppa till innehåll

Özz Nujen kommer till Lunds humorfestival 2015

Özz Nujen kommer till Lunds Humorfestival

Özz Nujen kommer till Lunds Humorfestival
I höst kommer Lunds humorfestival tillbaka igen, den 2-5 september kör man igång den uppskattade festivalen där du får uppleva humor när den är som bäst. Under fem år så har man lyckats samla ihop stjärnkomiker från både Sverige men även internationella toppnamn blandat med nya komiker som vill slå sig in i branschen. Den här mixen har varit väldigt uppskattad bland publiken och i år satsar man på att bli ännu större och man räknar med att man nu är Nordens största humorfestival. Med över 100 artister får du ta del av en fantastisk mix och vi kan garantera att det finns någon humor för alla smaker.

Men bäst av allt är att Özz Nujen kommer på besök till Lund och lär bjuda på en fantastisk show som vanligt. Andra kända komiker som kommer ner på besök är bland annat lundasonen David Batra, Sissela Benn, Johan Glans, Anders Jansson, Johan Wester, Måns Möller och Nour El Refai och många fler. Du ser själv att det är ett måste i kalendern.

Om du är sugen på att köpa biljetter kan du bland annat köpa Humorbandet som kostar 120 kronor vilket ger dig gratis entré till en del arrangemang och en rabatt på 100 kronor per show du vill gå på. Dessutom får du resa gratis till och från festivalen med Skånetrafiken och du kan ta del av fina erbjudande på The Body Shop, Ramklints konditori, Kicks och många fler butiker.

Arrangörer bakom det här supereventet står Anagram med Johan Wester och Anders Jansson i spets.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *