Hoppa till innehåll

Lol Sthlm kommer tillbaka i höst med bland annat Özz Nûjen

Lol Sthlm med Özz Nujen

Lol Sthlm med Özz NujenI höst kommer Lol Sthlm tillbaka med bland annat Özz Nûjen som ett av de största namnen. Den 29 augusti är det dags för premiär för den här populära showen som går upp igen för den fjärde säsongen.

I år kommer man infinna sig på Clarion Hotel Stockholm där Jakob Öqvist och Patrik Larson bland annat får besök av Özz Nûjen, Babben Larsson, Greg Poehler, Peter Wahlbeck och Mårten Andersson.

Lol Sthlm har i flera år lyckats locka till sig de största humorprofilerna i Sverige som bland annat Måns Möller, Al Pitcher och Magnus Betnér. Man lyckas lika bra i år och för er som är i närheten är det verkligen en show att boka in i kalender. Med de här toppnamnen kan vi garantera att ni kommer få en kväll där ni kan njuta av humor när den är som bäst.

 

 

För er som vill passa på att se Özz Nûjen så kör han sitt uppträdande på premiärdagen den 29 augusti.

Hela lineupen hittar ni här nedan och som ni kanske ser är det en riktigt stark uppställning som kommer locka till många härliga skratt i höst!

  • 29 aug: Özz Nûjen, Cecilia von Strokirch
  • 3 okt: Greg Poehler, Mårten Andersson
  • 24 okt: Peter Wahlbeck, Isak Jansson
  • 28 nov: Babben Larsson, Zinat Pirzadeh

För att inte gå miste om biljetterna så gäller det att passa på att boka hos Ticnet medan de finns kvar. Priset kommer landa på 270 kronor och du får då 120 minuter humor av högsta klass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *