Hoppa till innehåll

Sveriges Historia – Den nakna sanningen fortsätter

Hösten 2015 återförenades äntligen Özz Nujen och Måns Möller då de tog över scenen tillsammans med deras stand-up show om Sveriges Historia. Denna kombo kunde ju inte bli annat än en succé.  Och precis som förutspått så sålde denna show slut blixtsnabbt vilket resulterade i ytterligare en turnering 2016 som just nu är i full gång.

Biljetterna till 2016 vårturnering tog slut snabbare än du hinner bre smör på en limpskiva vilket har resulterat till ytterligare en turnering i höst! Under showen tar duetten upp historiska frågor som ” Har Gustav Vasa egentligen åkt Vasaloppet” och ”Hur blev egentligen Sverige kristet”. Det kommer med andra ord fortsätta vara en riktig dundersuccé och vill du inte missa denna show så kan du spana in deras schema för 2016 här för att se när de är i en stad nära dig.

Showen har som vi i ett tidigare inlägg berättat gjort succé bland gästerna och har även fått toppbetyg av tidningar som bland annat Aftonbladet och Göteborgsposten, och nu har du ytterligare en chans att få ta del av detta.

SverigesHistoria_960x610_2-960x610

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *