Hoppa till innehåll

Svenska Standup-galan

  • av

standupgalan

 

Lund Comedy Festival och Svenska Stanupgalan bränner igång nu på onsdag den 2a september och håller igång veckan ut. Det är den sjätte upplagan och såklart så kommer även Özz att vara närvarande!

 

Något som är extra stort i år är att en av världens mest kända komiker kommer att påbörja sin Europaturné på just Lund Comedy Festival. Det är nämligen britten Bill Bailey som kommer att göra ett gästframträdande på galan. Även skotten Danny Bhoy som uppträtt på bland annat Live at the Apollo och David Letterman kommer att vara ett av numren på invigningen, så detta är något du bara inte får missa!

 

Över 200 artister kommer att vara med på årets gala, några bland dessa är: Özz Nûjen, Babben Larsson, Petra Mede, Jonas Gardell, Johan Glans, Johanna Wagrell, Magnus Betnér, Soran Ismail, Nour El Refai, Emma Knyckare, Måns Möller, Maria Möller och många många fler. Mellan den 2a och 5e september bränner det alltså av i Lund och det kommer även vara roliga aktiviteter runtom staden under veckans gång. Vi uppdaterar om Özz’s framträdanden och det roligaste som händer på galan. Här kommer ett kort klipp från välrdsstjärnan Bill Bailey som alltså kommer vara med på galan:

 

https://www.youtube.com/watch?v=SMNX11y0dVo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *