Hoppa till innehåll

Özz Nujen på Stjärnorna på slottet

Förra året deltog våran Özz i Svt:s populära program Stjärnorna på slottet. Programmet går ut på att olika stjärnor och kändisar träffas under ett par dagar i ett slott någonstans i Sverige. De får sedan turas om att ha en egen dag där dem står i fokus och får bestämma vad som ska ske under dagen.

Under Özz egna dag öppnar han upp sig och berättar om hans tunga bakgrund med flykt från Kurdistan över ett minfält till Syrien. En upplevelse som präglat honom och som han vill dela med sig av. Under hans dag på slottet ville han med en minvandring visa stjärnorna och tittarna hur det är och få en bild om vem Özz är.

Idag är det en stor kunskap som fattas just utav sådana här situationer eller vetskap. Att Özz visar hur det är i svensk tv är en otroligt stark inverkan som ökar förståendet för livssituationer och medmänniskor. Han uttalar sig till Expressen att det var en stark upplevelse som han är orolig över hur tittarna ska reagera på även om han fick fina gensvar från deltagarna. Se klippet av minvandringen här:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *