Hoppa till innehåll

Özz blir fotbollsstjärna

tv-laget-özz-nujen

Photo Cred: Özz Nûjen Instagram

 

Özz Nûjen har på senare tid tagit ett stort steg och valt att temporärt träda in i Sveriges fotbollsvärld då han med TV-laget just nu turnerar Sverige runt för att möta fotbollslag runt om i Sverige. DE har Spelat mot Juventuf IF, Stora Sundby Goif och ska idag möte Blattnicksele IF. TV-laget är ett fotbollslag som startades som en förening 1959 av Bengt Bedrup. Laget innehåller kända personer i Sverige som åker land och rike runt och spelar uppvisningsmatcher mot diverse lag i Sverige och pengarna gick förr till välgörande ändamål. Bengt Bedrup var länge huvudpersonen för TV-laget men gick tyvärr bort 2005. Sedan dess har Patrick Ekwall axlat ansvaret och skapade då TV All Stars.

 

Årets lag som reser runt består bland annat av just Patrick Ekvall, Özz Nûjen, Patrik Sjöberg, Robert Prytz, Simon Kachoa, Jesper Blomqvist med flera, så det är minst sagt ett blandad kompott av spelare som är med i laget som har minst sagt en humoristisk vinkel när det kommer till matcherna. Dagens match tar alltså plats i Blattnicksele som ligger i Sorsele kommun i södra Lappland. Matchen som kommer bli en riktig festupplevelse startar kl 19.00 men redan kl 17.00 börjar arrangemanget där det finns chansen att träffa på några av spelarna som ska spela i matchen!

 

Efter fotbollskarriären börjar Lund Comedy Festival att närma sig. Den omtyckta humorfestivalen är tillbaka mellan den 2-5 september. Lund Comedy Festival har alltid lyckats locka ett urval av Sveriges mest kända komiker och i år inget undantag som vi nämnde förut på hemsidan. När det börjar närma sig för Özz att gå upp på scenen i Lund och när nyheter kommer så kan du vara säker på att höra det här direkt!

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *