Hoppa till innehåll

Lyssna på Özz Nûjen var du än befinner dig

  • av

Ozz-NujenSom vi redan vet är Özz Nûjen underhållningens man. Orädd och rak på sak driver han fram sina åsikter med ett leende på läpparna. Provocerande eller inte, Özz är mannen som tar ställning. Idag har vi möjlighet att följa denna man genom sociala medier, via twitter, facebook, intsagram och Youtube. Dessutom finns möjligheter att se honom live i hans föreställningar, men det många kanske inte vet är att man även kan ta del av hans föreställningar i de ljudböcker han producerat. Hos bokus.com finns hans två ljudböcker att köpa både i CD-format men även via MP3-format.

I ”Dålig stämning” tar Özz upp det obekväma ämnet varför svenskar alltid anstränger sig för att undvika dålig stämning och vad konsekvenserna blir av denna ansträngning. Med egna erfarenheter som utgångspunkt tar han i denna ljudbok med sin publik på en högst personlig och fängslande resa. I ”Dålig stämning” får man nu en inblick i politiken, kärleken och likgiltigheten, om mod och feghet i en plats där alla på något sätt verkar som hycklare. ”Dålig stämning” är ett inspelningsexemplar på en av Özz föreställningar inför publik på Rival i Stockholm.

I den politiska inspelade versionen av ”Statsminister Özz” tar man nu med lyssnaren i en stand up-föreställning tillbaka till valåret 2014. I denna föreställning ger Özz sin personliga åsikt om makt och politik, med lika mycket humor som allvar. Med orden ”Politik är alldeles för viktigt för att läggas i händerna på politiker” för han fram sitt allvar på ett humoristiskt sätt som både är intressant, inspirerande och tankeomställande.

Dessa två hyllade ljudböcker, som är inspelningsmaterial från Özz tidigare uppträdanden inför publik, bjuder in till otrolig underhållning men även viktiga budskap. Özz tar upp känsliga ämnen människor idag gärna blundar inför och presenterar dessa med känsla. Det är alltid en fröjd att höra Özz stämma och få sig ett gott skratt samtidigt som man ställs mot väggen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *