Hoppa till innehåll

Sveriges Historia

I föreställningen ”Sveriges Historia” återförenas två av Sveriges i särklass mest framgångsrika komiker Måns Möller och Özz Nûjen i en komisk skildring av just Sveriges historia.  De har tidigare uppträtt solo med sina respektive shower ”Statsminister Özz Nûjen” och ”Jävla pajas – det skojar du inte bort”, två shower som nått stor framgång bland publiken. Konkurrenterna och bästa vännerna är nu tillbaka i ett kärleksfullt samarbete som beräknas bli hysteriskt roligt när de i en lätt överhypad version vidrör ämnet Sveriges historia och reflekterar över de normer som finns  i lilla landet lagom.

”Sveriges Historia – Den nakna sanningen” har premiär den 5 november på Rival i Stockholm där ett par föreställningar sedan äger rum. Även Draken i Göteborg har turen att gästas av Måns och Özz i slutet av november.

 

”Jag har alltid älskat Sveriges historia, den säger ganska mycket om oss som lever nu. Den innehåller både gapskratt, tragikomiska händelser och en och annan aha upplevelse.”

Özz Nûjen

 

”I över fem år har vi försökt få ihop våra kalendrar för en återförening på scenen. Vi triggar och utmanar varandra till att leverera vårt max, så om publiken bara har hälften så kul som jag själv har när jag får jobba med Özz är jag mer än nöjd.”

Måns Möller

 

 

 

När?                                                            Var?

5 november   kl. 19:30                            Rival, Stockholm

6 november   kl. 19:30                            Rival, Stockholm

7 november   kl. 19:30                            Rival, Stockholm

19 november kl. 19:30                            Draken, Göteborg

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *